God Jul

DSC_0793Endelig er julaften her. Den fine dagen med forventninger og hygge. Påfølgende dager med god mat og mer hygge. Deilig. Vi ankom Gibraltar 22. desember etter fin seilas fra Portugal. I går leide vi bil og kjørte tvers gjennom Spania til Frankriket. Her blir det julefeiring hos Linus sin farfar og co. Linus gjentok flere ganger at han likte å kjøre bil og at han syntes bilsetet var fint. Ganske påfallende at det å kjøre bil oppleves som eksotisk for 2 åringen. Håper ikke det betyr at han ikke liker å seile.

Med dette vil jeg ønske alle som titter innom bloggen av og til en riktig god jul. I samme åndedrag vil jeg berolige de som eventuelt er urolige om at prøveresultatene fra radiumhospitalet var finfine. Fortsatt dårlig immunforsvar og sliter med litt sykdom av ulike slag, men godt å gå inn i julen med visshet om at lymfesystemet mitt virker som det skal.

DSC_0795For de som eventuelt skulle lure på hvor ferden går videre etter dette så er følgende bestemt: Vi krysser ikke Atlanteren av helsemessige årsaker. Etter en periode med sorgtungt hjerte, over at jeg var årsaken til at dette ikke kunne realiseres, har hjertet blitt lettere. Det finnes tross alt værre ting i livet. Det vet jeg. Får eventuelt skrive et eget blogginnlegg hvor jeg diskuterer hvor kjipt det er å ikke kunne realisere de målene en setter seg for deretter å komme frem til at det ikke er målet, men veien osv.

Middelhavet ligger for våre føtter. Det er en ganske fin julegave og gir gode håp for 2016.

GOD JUL!

 

 

 

 

12 kommentarer om “God Jul

  1. Så delig å høre at du fortsatt er frisk og at dere har det fint på ferden. Vi har hatt utrolig fin julekveld sammen med din herlige familie. Det ble nok en liten tåre i øyekroken hos flere enn meg da Astri leste julekortet fra dere. Vi ble forespeilet at det nok ville være litt kaotisk for oss som pleier å ha det stille og rolig. Men nei… Det var akkurat som det skulle være. Barna var snille og tålmodige og vi gledet oss med dem når nissen kom. Og det ble kos og prat til langt på kvelden før privatsjåføren kjørte oss hjem. Et deilig minne som jeg fikk lyst å dele med dere. God Jul til alle tre og fortsatt lykke til på reisen.

    Liker

    1. Tusen takk for hilsen Hanne 🎄 og for hyggelige ord. Her i Frankrike er det 15 grader og sitroner på trærne. Litt annen julestemning kan du si, men absolutt veldig fine opplevelser. Ønsker deg og Dagfinn en fortsatt god jul og et godt nytt år. Klem

      Liker

  2. Kjedelig med endring i planen. Men nå blir dere godt kjent med landene i middelhavet – så bra 🙂
    Ønsker dere en goood jul! 😀

    Liker

    1. Takk for hilsen og fortsatt god jul tilbake. Nå er vi ikke lenger unna enn at du kan komme på besøk igjen uten å grave fra nederst i lomma. Velkommen skal du være. Klem

      Liker

  3. Gledelig jul til dere! Så utrolig godt å høre resultatene var fine! Nyt Frankrike, dere er sååååå heldige!
    Stor Juleklem😘

    Liker

  4. Her kommer en God jul-hilsen fra Sudgarden, selv om det nå er blitt romjul 🙂 Vi pleier jo alltid å treffes i julen så nå blir det til at jeg tenker ekstra mye på dere, men det er godt å vite at alt står bra til 🙂 Hils 🙂 Stor juleklem fra Tante

    Liker

  5. Hei Lene,
    Tenkte bare å si at dere ikke skal henge med huet over at dere ikke får krysset Atlanteren denne gangen! Jeg synes Europakysten stort sett var mer interessant enn karibien. God tur videre!

    Liker

Legg igjen en kommentar